1. budva oglasi (mali oglasi 2972 puta)   2. herceg-novi oglasi (mali oglasi 1364 puta)   3. ulcinj oglasi (mali oglasi 1129 puta)   4. kotor oglasi (mali oglasi 1090 puta)   5. niksic oglasi (mali oglasi 933 puta)   6. sutomore oglasi (mali oglasi 912 puta)   7. izdajem-stan oglasi (mali oglasi 668 puta)   8. mercedes oglasi (mali oglasi 581 puta)   9. zabljak oglasi (mali oglasi 432 puta)  
10. prodaja-stanova oglasi (mali oglasi 426 puta)   11. cetinje oglasi (mali oglasi 423 puta)   12. berane oglasi (mali oglasi 411 puta)   13. prodajem oglasi (mali oglasi 371 puta)   14. bijelo-polje oglasi (mali oglasi 334 puta)   15. yamaha oglasi (mali oglasi 309 puta)   16. gume oglasi (mali oglasi 290 puta)   17. prodaja-kuca oglasi (mali oglasi 289 puta)   18. licni-kontakt oglasi (mali oglasi 289 puta)   19. audi oglasi (mali oglasi 286 puta)   20. casovi oglasi (mali oglasi 282 puta)  
Ključne riječi
za oglase


Vijesti

Arhiviranje isteklih oglasa (maj 2015)

27. May 2015.: Shodno internom pravilniku o redovnom održavanju sajta sprovedena je akcija arhiviranje svih oglasa koje niste sami ahrivirali a ispunjeni su svi uslovi za njihovo uklanjanje sa sajta. klikni za cijelu vijest
Polovne sprave za teretane,kardio masine, snaga, Tehnika, Mašine i Alati, Novi Sad (oglas 66943)
Link: http://www.medigym.tk
profi oprema za komercijalno koristenje

U trgovini polovnom sportskom fitness profesionalnom opremom u regionu balkana ili ex yu lako se uocavaju specificnosti koje staju u prostu recenicu: „PRISUTNOST STARIJE OPREME LOSIJEG KVALITETA PO PREVISOKIM CENAMA“ zapravo prevelik nesklad u odnosu izmedju cena i kvaliteta sprava kod nas i na evropskom trzistu. Uzrok tome je jednostavan a lezi iskljucivo u INERTNOSTI nasih ljudi, kupaca fitness sprava i opreme. Resenje se nalazi u pomeranju u pravcu zapada tako da se sprave kupuju sa samog izvora, iz prve ruke – direktno iz zapadnoevropskih klubova ili sa lagera ozbiljnih nemackih firmi koje se bave profesionalnom fitness polovnom opremom. Uvek se nadju vesti trgovci ili preprodavci koji ispune taj vakum, prazninu na trzistu i visoko naplate tudju nesnalazivost i inertan odnos. Iz ovog zapazanja, analize i iskustava proizasla je i poslovna ideja koja se brzo pokazala uspesnom. U praksi a sastoji se u prostom povezivanju naseg kupca u direktnu kupovinu sa prodavcima fitness sprava sa evropskog trzista. Krajnji rezultat je jednostavan - za bitno manje novca dobijete neuporedivo vecu kolicinu kvalitetnije opreme i sprava.
Modus operandi (nacin rada, saradnje):
* kontakt iskljucivo sa predstavnicima nekoliko ozbiljnih nemackih renomiranih firmi
* inzistiranje sa moje strane na sto nizim cenama i prihvatanje samo konkurentnih cena
* rad za minimalnu proviziju koju MENI ISPLACUJE PRODAVAC, ponekad u cilju odrzavanja ozbiljnosti sistema, zadovoljstva kupca i spremnost na odustajanje od bilo koje provizije ili svodjenje na simbolicno, vi kao kupac prema meni nemate nikakva dugovanja a ponudu prihvatate samo kada je ona za vas jasno povoljnija od bilo koje druge koju ste prethodno potrazili
* sprave nisu rashodovane pa takve i slicne dovezene iz poljske ili ko zna od kud i to one koje nakon odradjenog roka koristenja i nisu predvidjene za daljnje koristenje (pa se kod nas preprodaju sve sa epitetima super, perfektno stanje plus sa laznim garancijama) vec su u nemackim ili swajcarskim klubovima do dana utovara u funkciji a tamo odrzavane i kontrolisane po njihovim standardima
* osnovno pravilo uspesne kupovine jeste direktna kupovina, preskakanje svih posrednika i to je ono sto vam nudim: najbolje ponude, iz prve ruke za minimalnu provizuju (koju ponavljam placa prodavac)... trgovine ili kupovine jeste da preskocite sve posrednike i to je ono sto vam nudim, najbolje ponude iz prve ruke bez placanja posrednika.
Grad:
Kategorija:
Oglas traje do:
Ovaj oglas je istekao!


Kontakt:
 
Ime i prezime:
Telefon:
+642288117
Poštovani, ukliko želite da kontaktirate autora ovog oglasa preko online forme to možete učiniti tako što se ulogujete na sistem i ispod će se prikazti forma za online kontakt. Ukoliko još niste naš registrovani član to možete učiniti klikom na link Registruj se i u nekoliko koraka jednostavno izvršite registraciju. Hvala na razumjevanju!