1. budva oglasi (mali oglasi 2972 puta)   2. herceg-novi oglasi (mali oglasi 1364 puta)   3. ulcinj oglasi (mali oglasi 1129 puta)   4. kotor oglasi (mali oglasi 1090 puta)   5. niksic oglasi (mali oglasi 933 puta)   6. sutomore oglasi (mali oglasi 912 puta)   7. izdajem-stan oglasi (mali oglasi 668 puta)   8. mercedes oglasi (mali oglasi 581 puta)   9. zabljak oglasi (mali oglasi 432 puta)  
10. prodaja-stanova oglasi (mali oglasi 426 puta)   11. cetinje oglasi (mali oglasi 423 puta)   12. berane oglasi (mali oglasi 411 puta)   13. prodajem oglasi (mali oglasi 371 puta)   14. bijelo-polje oglasi (mali oglasi 334 puta)   15. yamaha oglasi (mali oglasi 309 puta)   16. gume oglasi (mali oglasi 290 puta)   17. prodaja-kuca oglasi (mali oglasi 289 puta)   18. licni-kontakt oglasi (mali oglasi 289 puta)   19. audi oglasi (mali oglasi 286 puta)   20. casovi oglasi (mali oglasi 282 puta)  
Ključne riječi
za oglase


Vijesti

Arhiviranje isteklih oglasa (maj 2015)

27. May 2015.: Shodno internom pravilniku o redovnom održavanju sajta sprovedena je akcija arhiviranje svih oglasa koje niste sami ahrivirali a ispunjeni su svi uslovi za njihovo uklanjanje sa sajta. klikni za cijelu vijest
Alu i pvc stolarija Zemun, Građevinarstvo, Građevinski materijal, Beograd (oglas 72769)
Alu i pvc stolarija Zemun

Alu I Pvc stolarija Zemun

Aluklasik d. o. o. je proizvodnja i montaža aluminijumske i pvc stolarije (prozori, vrata, roletne, komarnici, garažna vrata, grilje, staklene bašte, harmonika vrata, klizni sistemi, stakleni krovovi, aluminijumske fasade… ). Aluminijumska stolarija se izrađuje od profila grčke firme Alumil. Pvc stolariju izrađujemo od profila nemačkog proizvođača Inoutic. Za okivanje prozora i ostale stolarije koristimo okove sledećih proizvođača: Stublina, Roto, Siegenia, Alma, Alpha, Geze, Fapim, Gu…

U naše prozore i ostale proizvode ugrađujemo sve vrste najkvalitetnijih termopan stakala (Low-e, ClimaGuardSolar i sl. ) svih dimenzija i debljina termopan paketa (dvoslojna-troslojna termopan stakla).

Najkvalitetniji profili, okovi i stakla nam omogućavaju da postignemo najzahtevnije koeficijente toplotne propustljivosti stolarije koji su bitni za dobijanje energetskih pasoša.

U izradi naših prozora, vrata i ostalnih proizvoda kvalitet je na prvom mestu, a o ostale stvari (cena, rokovi, izgled… ) su stvar dogovora sa kupcima

Dvadeset godina uspešnog poslovanja su najbolji dokaz kvaliteta naših proizvoda i usluga.

Naš glavni dobavjlač je grčka kompanija „ ALUMIL“ koji je najveća kompanija u jugoistočnoj Evropi koja se bavi proizvodnjom profila a i u pogledu distributivne mreže kao i širokog spektra proizvoda. „ Alumil“ je u samom vrhu među dobavljačima brendiranih aluminijumskih sistema za arhtiektonsku upotrebu u Evropi.

Sa više od 35 godina iskustva, Alumil je jedna od najnaprednijih kompanija na globalnom nivou u dizajnu i proizvodnji aluminijumskih sistema.

Alumil proizvodi aluminijumske sisteme koji su projektovani i razvijeni u istraživačkom centru kompanije a zatim testirani i sertifikovani od strane međunarodno akreditovanih instituta i laboratorija kao što su Ift Rosenheim (Nemačka), A. A. M. A (Sad), Instituto Giordano (Italija), EKANAL (Grčka)… .

Za vise informacija : https: //aluklasik. com

Kontakt telefon : +381 63 822 46 43 ; +381 64 223 12 69

Grad:
Kategorija:
Oglas traje do:
Ovaj oglas je istekao!


Kontakt:
 
Ime i prezime:
Telefon:
061/6828285
Poštovani, ukliko želite da kontaktirate autora ovog oglasa preko online forme to možete učiniti tako što se ulogujete na sistem i ispod će se prikazti forma za online kontakt. Ukoliko još niste naš registrovani član to možete učiniti klikom na link Registruj se i u nekoliko koraka jednostavno izvršite registraciju. Hvala na razumjevanju!